top of page

RECENSIES

Dit zeggen onze cliënten

Mimausa heeft het voorrecht gehad om te werken met beslissers, ondernemers en visionairs van het hoogste niveau en uit allerlei industrieën. Lees hieronder verder om recente klanten en hun feedback te zien.

Griet Dantinne

GRIET DANTINNE

CONSULTANT

Het is fantastisch om Werner De Kuyffer als Certified Partner van Management Drives te hebben. Werner is een gedreven en bevlogen consultant. Met oog voor de persoon of groep waarmee hij aan de slag gaat, haalt hij het beste uit eenieder en leert hij individuen, teams en organisaties om vanuit hun eigen kracht, beter om te kunnen gaan met hun valkuilen en hun leiderschap te versterken.

Logo In The Pocket

ROBERT STÖHR

TRIBE LEAD - OPERATIONS MANAGER @ In The Pocket

Na het invullen van een uitgebreide enquête ontving ik persoonlijke, inzichtelijke feedback van Mimausa die mijn unieke leiderschapsstijl belichtte. De deskundige analyse van Mimausa bracht niet alleen mijn sterke punten naar voren, maar identificeerde ook gebieden voor verbetering, waardoor ik een duidelijk pad kreeg om een ​​effectievere leider te worden. Mis deze kans niet om uw leiderschapspotentieel te ontsluiten onder de begeleiding van Mimausa!

bottom of page