top of page

RECENSIES

Dit zeggen onze cliënten

Mimausa heeft het voorrecht gehad om te werken met beslissers, ondernemers en visionairs van het hoogste niveau en uit allerlei industrieën. Lees hieronder verder om recente klanten en hun feedback te zien.

Griet Dantinne

GRIET DANTINNE

CONSULTANT

Het is fantastisch om Werner De Kuyffer als Certified Partner van Management Drives te hebben. Werner is een gedreven en bevlogen consultant. Met oog voor de persoon of groep waarmee hij aan de slag gaat, haalt hij het beste uit eenieder en leert hij individuen, teams en organisaties om vanuit hun eigen kracht, beter om te kunnen gaan met hun valkuilen en hun leiderschap te versterken.

Logo In The Pocket

ROBERT STÖHR

TRIBE LEAD - OPERATIONS MANAGER @ In The Pocket

Na het invullen van een uitgebreide enquête ontving ik persoonlijke, inzichtelijke feedback van Mimausa die mijn unieke leiderschapsstijl belichtte. De deskundige analyse van Mimausa bracht niet alleen mijn sterke punten naar voren, maar identificeerde ook gebieden voor verbetering, waardoor ik een duidelijk pad kreeg om een ​​effectievere leider te worden. Mis deze kans niet om uw leiderschapspotentieel te ontsluiten onder de begeleiding van Mimausa!

Positheus.jpg

KAREN THEUS

Houdingstherapeut @ Positheus

Als opstartend houdingstherapeut in bijberoep zijn uitdagingen me niet vreemd. Blij en dankbaar ben ik voor de ondersteuning van Werner De Kuyffer die voor mij aan de hand van Management Drives de communicatieve uitdagingen al helder gezet heeft. Aangezien communicatie toch de grootste impact heeft, is dit al de grootste zorg minder. Vernieuwend en leerrijk, zeker een aanrader, ik ben ervan overtuigd dat teams en organisaties hier heel wat baat bij kunnen hebben en doelstellingen op een efficiëntere manier kunnen halen.

Logo_Multipharma_Fond_Blanc_RVB_no_white

MILDRED CHUNGAI

Mobile Pharmacist @ Multipharma

Het was een fijne ontmoeting met Werner De Kuyffer. Hij is erg optimistisch met een positief gevoel voor humor. Na het invullen van de enquête heeft hij een afspraak met mij gemaakt om mij de zaken uitgebreid uit te leggen. Dankzij deze ervaring heb ik veel dingen over mezelf geleerd die ik nog niet eerder wist en ook hoe ik de mensen om me heen kan begrijpen. Mis deze kans niet om elkaar te leren kennen.

bottom of page